Alábbi hardware-ekhez tudtok mondani véleményt?
Gaming PC konfig:
CM Mastercase 5 Pro
i7-6700K
ASUS MAXIMUS VIII Hero
GTX 1080 Founder Edition
1TB WD Caviar Black 7200rpm
250GB SanDisk X400 (M.2 SATA)
Noctua NH-D15S
32GB Corsair Vengeance DDR4 RAM
Corsair 750W táp
RAM: DDR4-2666 Corsair LPX 32GB
táp: 750W - Corsair HXi Platinum Series
kb. 2500€ a végösszeg (~750e Ft)
Először csak fullHD aztán később lehet hogy 4K (akár több monitoron is).
És eleinte csak programozói munka (később lehet hogy valami grafikus munka is).
Tudom hogy ennél olcsóbb gép is jó lenne az elvárásaimnak, de nincs kedvem pár év múlva megint venni egy új gépet. És az x99-eseket nem tudom megfizetni.
De amúgy ma rendeltem meg. Szóval innenstől nincs visszaút.
Azért köszi hogy segíteni próbálsz. És továbbra is szívesen fogadom a hozzászólásaid.
Keress rá erre: "elállási jog"
Röviden indoklás nélkül visszaküldheted 14 napon belül és kötelesek visszaadni a pénzt. Nem árt becsomagolás előtt fényképeket készíteni a termékekről, azaz hogy mindent hibátlanul karcmentesen küldesz vissza.
Ez magyarban van. Kinn is hasonló lehet. Max. felhívod őket, hogy még változik, addig jegeled a megrendelést.
Pedig szépen kijön(ne) ebből az árból egy X99 konfig is. Ha gondolod írok egyet. Ennek az M.2 SATA SSD-nek nincs értelme. A hűtő nagyon túlárazott. 16gb is bőven elég, főleg a mostani memória árak mellett, egyébként mindenképp valami 3000+ ramot vennék.
Founders Edition hűtése nem tudom milyen, de a partnerek hűtői jobbak szoktak lenni a gyárinál (meg az órajelek is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!