Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop megér 240 000 Ft -ot?

Ez a laptop megér 240 000 Ft -ot?

Figyelt kérdés

Nem akarok ilyet venni, s nem is értek hozzá igazán, de azért szerintem ez egy korrekt gamer laptop. A specifikációk alapján sztem nagyon olcsó... Szerintem akkor érne ennyit, ha asztali gép lenne.

Mégis nagyon rossz véleményeket olvasok itt róla. Miért?

[link]

2016. dec. 28. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de ennyiért azért lehetne jobb asztali gépet venni.

GTX 950 sem egy erős kártya már (az újakhoz képest, de azért még jó). Ebben meg M van, ami sokkal gyengébb az asztalinál. Csakúgy mint a processzor, aminél egy asztali i3-i5 is erősebb.

8gb ram 2016-ban minimum.

1000GB hdd 4 éves laptopomban is van.

+ full hd matt kijelző az jó.

Szerintem ennyit megér, de 270 ezret (ami az alap ára) annyit nem nagyon ér... Ahogy kinéz nem is nagyon gamer laptop, egyébként.

2016. dec. 28. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, igazad lehet. Sajnos amiért nem venném meg, az a anyaghasználat. Ha igaz amiket mondanak a műanyag 8 hónap után el kezd bomlani.
2016. dec. 28. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha normális helyen tárolod gondolom nem lesz ilyen gond. Az enyémnek sem a legjobb az anyaga (olcsó műanyag féle) de még nem bomlott le :D

Amúgy játszani sem lenne jó rajta, mert 1 idő után biztos túlmelegedne. Gamer laptopokon látszik is, hogy vastagabbak a hűtés miatt.

2016. dec. 28. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Rossz minőségű és a bolt is rossz hírű
2016. dec. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!