Miért nem működik az erősebb táppal?
Figyelt kérdés
Van egy dell optiplex 790 (i5 2400 3.1ghz) gépem gyári táppal azzal jól működik. De ha beralom az erősebb tápot (500w) akkor nem indul el. (egy pillanatra felpörög a ventilátor és szinte azonnal le is áll) A táp egy videókártya miatt lenne. Az 500w pedig bizos jó mert eddig egy másik gépben volt. (amd phenom ii x4 925 2.8ghz)2016. dec. 28. 15:15
1/3 anonim válasza:
valamit nem dugtál rá ?
videó kártya van benne ?
2/3 A kérdező kommentje:
Egy gainward gtx 460 gs 2gb(oc) volt benne.
Bedugtam mindent.
Mivel van rajta alaplapi vga ezért megprobáltam a gtx nélkül de úgy sem ment.
2016. dec. 28. 15:38
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet mégis a táp? Ma bekapcsoltam a gépet és csak akkor sikerültbelinditanom ha kivettem 4gb ramot a 8ból.illetve ment akkor is ha kikapcsoltam a gépet(a tápot nem) akkor még megy 8gb-al de amint lekapcsolom a tápot majd vissza akkor már nem megy.(csak pörög a ventilátor és se bios post, se csipogás)
2016. dec. 29. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!