I7-6700-hoz milyen hűtőt ajánlotok?
CPU: i7-6700 (nonk)
Max terhelés mellett eléri a 70-73°C-ot, a gyári kis ventilátorával
Mellette van 2db HyperX Fury ram egy MSI B150m Mortal lapon.
A ház: NXZT Phantom 240 (CPU Cooler: 158mm )
Nem szeretnék túl sokat költeni rá, mivel alapból szorzózáras CPU; körülbelül az árat max 10k-ra lőttem be.
Semmi egyéb nem kell, se led, semmi ilyesmi csak annyi, hogy tisztes hőmérsékleten tartsa és nyáron se legyen gond vele :)
Illetve még anno olvastam valami cikket, hogy a skylake CPU-k képesek egyes gyártók nagyobb hűtői alatt meghajolni. Azóta orvosolták a problémát?
Természetesen nézegettem néhány hűtőt, ezeket találtam:
Alpenföhn Sella
be quiet! Pure Rock / slim
Arctic Freezer 13 CO
DeepCool GAMMAXX 400
Meg még volt néhány nézve... de nem ártott volna felírni a nevüket :D
Bármi egyéb szóba jöhet, + pasztát mellékelnek hozzájuk vagy érdemes venni? (ha igen akkor milyet?)
Előre is köszönöm! :)
Raijintek Aidos 6500Ft+valami minőségi paszta.
Csendes,megbízható
Bőven elég fölösleges drágábbat venni,fontos megfelelő pasztázás,mert azon is rengeteg múlik.
HAsonló kaliberben népszerű:
Igaz, akkor már csak a CPU lenne a bajom xD (de nem is akarom tuningolni, különben nem ez lenne)
Mindenkit hasznosra értékeltem, végül egy Alpenföhn Ben Nevis-re esett a választásom egy Arctic MX-2 pasztával. Beszerelés után majd kiderül, hogy hogyan funkcionál :)
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!