Polgarjeno kérdése:
Egy 1070-es videókártyához ez jó konfig lenne?
Figyelt kérdés
Processzor: i5 6400 (vagy 6500)
Ram: Kingston 8GB DDR4
alaplap: gigabyte ga-h110m-s2h
táp: fsp raider 550w
és ugye a 8gb-os 1070 msi változata
2016. dec. 27. 14:05
1/5 anonim válasza:
azt a tápot felejts el, azoknak a fele eldurran
4/5 A kérdező kommentje:
Hát sokan azt mondják hogy a raider 550w jó táp, sokak meg az ellenkezőjét, vannak ismerőseim akiknek ez a táp van 2-3 éve és nem durrant el :D De lehet akkor választok másikat.
2016. dec. 27. 14:19
5/5 anonim válasza:
fos tápokkal is lehet szerencséd:
pld. én egy npower tápot használtam kb 3 évig, és nem rég adtam el és a srácnak még mindig megy. igen, szerencsém volt, de mióta komolyabb gépeim vannak nem kockáztatok.
most pld. a 390x-em mellé tuti nem raknám be azt a tápot, inkább vettem (nem most, még régebben) 30 ezerért egy 500 wattos tápot.
De ha te bevállalós vagy, szeretsz kockáztatni, akkor nyugodtan. lehet neked is szerencsés vagy. ha nem buktál egy 150 ezres vga-t, egy 60 ezres procit+ a többi alkatrészt. Dönts belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!