Mi a véleményetek erről a táp-ról? : FSP Hyper 700 700W Illetve ha tudtok ennél jobb minőségű 700W os tápot és olyan 22. 000 Ft. Alatt mondani akkor írjátok le.
#1: Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy kinek mire kell 700 wattos táp. Bírom az ilyen válaszokat. És utálom az ilyen embereket.
Kérdésre: Semmi baj a táppal, bátran vállalható, de egy fokkal jobb a Hydro 700w-os. pcx-nél 25 ezerért.
Egy JÓ (!) 480W-os táp szinte mindenre elég.
A kékhalált ne ott keresd !
A 700 w az tényleg bődületesen sok, és felesleges.
De ha neked az a szimpi, ám legyen.
Ha túl sok áramot venne fel a PC, akkor az OCP miatt a tápegység nem kékhalálozik, HANEM LEVÁGJA AZ ÁRAMOT. A kékhalálnak semmi köze nincs a tápegység teljesítményéhez. Inkább a nagy feszültségingadozás okozhatja a problémát, aminek a tápegység minőségéhez van köze.
Más: Ha 480W nem elég a gépedhez, akkor 15 ezres tápegység sem lesz elég. A Hyper egy viszonylag alacsony minőségű tápegység, már az 500W modellje sem éri meg.
3#. én meg az ilyen válaszolókat utálom. Legtöbbször az emberek nem értenek a tápegységhez, azért kérdeznek rá és ezért kéne a kérdezőnek kiírnia a gép pontos konfigurációját, hogy megfelelő tápegységet tudjunk adni.
Most is kidobatnál a kérdezővel 10 ezer forintot, amikor az 500W-s hydro is elég lenne neki.
akkor csak hogy értelmes választ is adjak, már ha baj, hogy megkérdeztem miért kell 700-as táp. Ha nem lesz több kártyás rendszer a gépedben akkor a legrosszabb esetben is elég egy 600-as táp de akkor már egy 300 wattos vga és egy 140 wattos procit is ellát. De ha leírnád mi van most a gépedben akkor be lehetne lőni rendesen mekkora táp is kell neked. De nézegess fsp-t be quiet-et cooler masterekben is van jó, thermaltake vagy saesonic amik még jók. FSP-ből hexa-t semmiképpen se vegyél, mert haver amit most vett utoljára már a súlya se volt valami meggyőző, ráadásul 2 hetet bírt ki utána gariztatni kellett. Nekem egy cooler master g550m-em van félmoduláris halk és jól teszi a dolgát.
Egyébként ha intel procid van és mellette nvidia kártya és nem túl régiek akkor egy 500-as táp bőven elég. Ja és a tápod mostani tipusát se írtad le, mert lehet nem valami minőségi és a 480 wattból tud csak 380-at.
A gépem: alaplap: maximus gene 3
proci: intel core i7 870
Ram: 2x HyperX FurY 4GB
Videókártya: GT730
Van egy hálózatikártyám aminek pontos nevét nem tudom
Merevlemez: WesernDigital500GB
Van egy meghajtóm is aminek szintén pontos márkát nem tudok de nagyon régi
Gépházam egy Zalman Z9 Plus
Proci hűtő: Cooler Master 103
Ha ehhez mondtok nekem egy jó minőségi tápot azt nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!