Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Gigabyte RX 460 2 gb-os...

Egy Gigabyte RX 460 2 gb-os videokártyát lehet D-SUB-os monitorhoz csatlakoztatni?

Figyelt kérdés

A monitorom LG E2240 (csak D-SUB csatlakozó van rajta, 22", FHD). A videokártyán csak DVI-D, Displayport, HDMI kimenet van. Viszont a monitorral nem kompatibilis. Ezért lenne az a kérdésem, hogy pontosan milyen átalakítóval működne tökéletesen a két eszköz?

(Már nagyon sok hozzászólást olvastam, de egyik helyen azt írják, hogy működik másik oldalon pedig hogy soha sem fog.)

A választ előre is köszönöm!

2016. dec. 26. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Van dvi-d d-sub átalakitó és müködni fog nekem is ilyen van.Tehát egy ilyen átalakitora van szükséges és egy DVI.D kábelre.
2016. dec. 26. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Átalakítóval igen, de ne csodálkozz ha nem működik, mert aktív átalakító kell, mert az egyik digitális, a másik meg analóg jel, szóval ennek lehetnek megjelenő "mellékhatásai" is.

(Például egy ilyen: [link] )

2016. dec. 26. 23:35
 3/3 Komplikato ***** válasza:
Első DVI-I/D-Sub átalakítót akart írni szerintem, mert egy aktív digitális-analóg átalakító kábel még kínai gagyiból is 10K+. Előbbi meg 4-600 Ft. Szerintem érdemesebb eleve DVIi/D-Sub kábelt venni, kevesebb csatlakozás, kevesebb hibalehetőség elve alapján.
2016. dec. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!