Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hozzáértő segítségét kérném...

Hozzáértő segítségét kérném van egy ilyen típusú tvm:lg 42lv375s nem tudok egyik rca-rol sem hangot varázsolni hifire aux ugyanúgy rca bemenete van. Csak a fejhallgatóról megy de az nem az igazi. Hiába böngészem a tv könyvét nem találtam megoldást?

Figyelt kérdés

2016. dec. 26. 17:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gondolom mivel kapcsolható akkor Out állasba kell kapcsolni, csak az a kérdés megy e egyszerre a scart is meg a hdmi is?
2016. dec. 27. 16:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Még egy fogós kérdésem is lenne, milyen kompatibilis billentyűzet jó ehhez a tvhez, az usb bemenetre csak tároló eszköz köthető azt olvastam a könyvében :( semmilyen vezeték nélküli billentyűzet nem jó hozza?
2016. dec. 27. 16:34
 13/15 Gábor_79 ***** válasza:
Ha van rajta billentyűzet támogatás, az csak USB-ről valósulhat meg. Én a Samsungomon használok egyet, ami vezetékes. A PC-én meg egy vezetéknélkülit használok, ami egy kimenettel egér kombó is. Már ezt azért említem, mert ehhez nem kellett semmilyen speckó szoftver vagy driver, azaz sima beviteli eszközként kezeli. Ebből gondolom, hogy a TV-d is elkezelné.
2016. dec. 27. 18:04
 14/15 Gábor_79 ***** válasza:
Tényleg nem támogatott a billentyűzet használata ennél a típusnál.
2016. dec. 27. 18:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Lg support azt írta hogy a Bluetooth technológia nem támogatott, viszont a Logitech K400-al működik amit már nem kapni és 10-14 ezer Ft az ára :(
2016. dec. 27. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!