Megéri a jófogásról gamer pc-t venni?
Kedves kerdezo!
En rendszeresen adok el holmikat online, igy eleg nagy tapasztalatom van ebbe. Amugy informatikus vagyok.
Semmifelekeppen NEM ajanlom, hogy PC-t vagy laptopot vegyel, annelkul, hogy megnezhetned a termeket. Nagyon konnyen elofordul, hogy atvagnak es, csak a haz hasonlit arra a gepre, amit megrendeltel. Ezer eves cuccokat pakolnak bele es, ha szerencsed van, akkor legalabb az a config, ami a hirdetesben allt.
Elo pelda vagyok. Engem ketszer basztak at eddig, azota nem rendelek semmit sehonnant. Egyszer egy laptopot vettem ajandekba, es annak egy hibas valtozatat kaptam. A kepeken meg a leirasban hibatlan laptoprol volt szo.
A masik eset meg egyszer telefon tokot vettem a kiszallitast is en alltam. Az illeto gyorsan feladta, masnapra mar mehettem erte csomagautomatahoz. Ez eddig mind jo volt, kiveve, hogy egy rongybatekert 50 forintos S-Budgetzsebkendot kaptam. De nem buktam sokat csak 1500-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!