Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Rog Gm50 egérpadról...

Asus Rog Gm50 egérpadról vélemények?

Figyelt kérdés
Van egy Asus rog Sica egerem és kéne alá egy jó 2-3 évig egy egérpad. Aki használ/használt ilyen padot annak mi a véleménye róla?
2016. dec. 25. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi különbség a 300 forintos "hagyományos" egérpadhoz képest.
2016. dec. 25. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, szeretem. Viszont minden létező kosz meglátszik rajta, és baromi nehéz tisztítani rendesen. De a laptophoz használt Steelseries egérpadom is pont ugyanolyan jó, viszont cserébe olcsóbb. A barátomnak évekig megvolt az övé, a széle soha nem vált fel, megbízható minőség.

#1: 300 Ft-ért biztos, hogy nem ilyen anyagminőséget kapsz. Legfeljebb azt a lekerekített sarkú ócska gumi négyszöget, aminek a "szép" mintája pár hét alatt felválik. Akkor már inkább használom az egeret egy papírlapon.

2016. dec. 25. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem HyperX-es van és teljesen jó. Igaz, hogy ezen is meglátszik minden apró kosz.

Kérdezhetnék a Sica-ról? Én is azt néztem ki. Milyen tapasztalatod van vele eddig és mióta van meg? Tegnap óta?

2016. dec. 25. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma kaptam meg. Jól csúszik a mostani padon és jó fogása van. Átlagos a kezem. Nekem nem kell sok gomb egy gamer egérre. A rog armoury progival lehet a ledes fényt, a dpit 50-dpinkémt meg a polling rateot. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele. Bf3-ban eddig folyton meghalta most 27/20 kezdőként. Mbok nyomása+hangja megfelelő nekem. A görgő az eddig használt egerek után(semelyik se gamer csak 500-2000 ftos szutykok) fura. Hangja jó de picit több "erő" kell a görgetéshez.
2016. dec. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!