GeminiEffect kérdése:
ZEN processzorok foglalatai?
Figyelt kérdés
Egyszerű és könnyű kérdés: milyen foglalatba mennek majd az új ZEN procik?2016. dec. 25. 05:21
2/5 A kérdező kommentje:
Erről az AM4-ről is sokat hallottam hogy magában foglalja az előző verzióknál használt socketeket, ezt úgy kell értenem hogy az AM4-es procik régebbi foglalatba is belemennek?
2016. dec. 25. 05:35
4/5 anonim válasza:
prceszor régi foglalatba nem fog belemenni ...
alaplap és proceszor is am4 kell lenni,
ddr4 fog támogatni ,
Alaplap Am4 tokozású lesz,sata,16x pci express, keskeny pci csatlakozó, usb 3.0,3.1,usb2.0,ps2 csatlakozok
alaplap gyártója megcsinálja ugy mint intelnél ...
februárba kiderül minden én is figyelemmel kisérem ,már most jók pozitiv visszajelzések,jó lesz meg minden. Intel® Core™ i7-6900K vetélytársa ami 300.000FTba kerül szerintem csökkeni fognak intel proceszor árai
5/5 A kérdező kommentje:
Nem a 300e kategóriába gondolkodom csak az 1050Ti-om mellé egy 30-35k-s procit, ramot, tápot szeretnék és ígyis 100k-nál vagyok legalább :D
2016. dec. 25. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!