Videokártya GTX 950 vs GTX 1050, melyiket vegyem?
GTX 950-et használtan tudnék venni 30-ért, GTX 1050-et pedig újan 40-ért. Megéri az a +10k az újabb kártyáért, hozza azt a plusz teljesítményt a plusz pénzért?
Küszi.
1050 simán 950 szint, felesleges 10-15 százalékokról beszélni ennyi fps nél, gyakorlatban az egyiken kapsz 40, a másikon meg 41 fps t, teljesen irreleváns hogy teszem azt egy 3dmarkban mit produkál bármelyik is. 1050\1050ti egyáltalán nem éri meg újan, ha nem akarsz használtan vásárolni akkor 460 2gb a legjobb vétel, az új driverekkel már dx11 alatt is megelőzi/hozza az 1050 szintjét(nem is értem miért akar bárki is nv kártyát venni, 1070 alatt legfeljebb az 1060 6gb t tudnám ajánlani tőlük, de azt is csak akkor ha die hard nv fan vagy, az összes többi túl van árazva és\vagy gyenge).
RX 460-ról nem olvastam sok jót és most egy árban van az 1050-el.
Tudom, hogy egyik sem egy nagy erőmű de a mostanimnál (HD7790) azért még ezek is jóval erősebbek és amúgy sem vagyok egy hardcore gamer, 1080p medium beállítások bőven megteszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!