S.zsolt001 kérdése:
Szétszedtam a laptopomat, kitakarítottam, összeraktam, és most a képernyőn nem jön elő semmi. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Melegedéssel küszködött a laptopom és kénytelen voltam szétszedni, és kitakarítani, de mikor összeraktam, és elindítottam a képernyőn nem jött elő semmi. A gép ugyanúgy elindul, mint eddig, a HDD dolgozik, hangja is van, még egy játékot is sikerült elindítanom így sötét képernyővel. Többször újraíndítottam, az aksit is kivettem meg minden, már nem tudom mivel próbálkozzak.2016. dec. 22. 20:12
1/4 anonim válasza:
Nézd meg a kijelző szalagkábelt rendesen visszaraktad?
2/4 A kérdező kommentje:
Leellenőríztem azt már vagy háromszor is, de csak nagyon enyhén és sötéten villog párat a képernyő (de tényleg csak nagyon enyhén, alig láthatóan) az eléjén mikor elindítom a gépet.
2016. dec. 22. 20:56
3/4 anonim válasza:
Pedig az kontakthiba lesz. Mondanám, hogy tegyél a VGA (DVI/HDMI) kimenetre egy másik monitort tesztből, de az úgyis működne (99%).
4/4 anonim válasza:
Akkor vagy nem jól tetted vissza, vagy a rosszabb, hogy megsérült. Egyszer én elfelejtettem visszatenni.
Bios-ba sem tudsz belépni gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!