Canon tintasugaras nyomtató nem húzza be a papírt, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Van egy Canon MG 3250 típusú nyomtatóm. Kb egy év állás után kezdtem el újra használni, vagyis inkább kezdeném. Amikor leállítottam, semmi problémája nem volt (csak kifogyott egy patron, és csak most vettem bele), viszont most nem akarja behúzni a papírt, amikor nyomtatni akarok. Hiába teszek bele többet, vagy akár csak egy darabot, ugyan az a jelenség. Hallom ahogy búg, a papír kb. egy centit mozdul befelé, aztán megáll és csak magában teker. Ha kézzel finoman beadagolom, amikor húzza, akkor tudok csak nyomtatni, viszont ezt csak egy papírral lehet eljátszani, mert ha több van benne, akkor az összeset behúzza. Mi történhetett? Ez egy viszonylag keveset használt nyomtató, jó ha kb. 100 oldalt kinyomtatott életében.2016. dec. 22. 12:07
11/12 anonim válasza:
Az érdekel kimaradt a mondatból :D Itt a videó ha esetleg valaki elég bátor lenne nekiállni: https://www.youtube.com/watch?v=l3HaCV6Kj4k
12/12 A kérdező kommentje:
Valóban nem most írtam ki, de akkor kiegészítem az én megoldásommal. Bár elsőre durván hangozhat, de mivel az én nyomtatómnak sem lehetett leszedni az alját (mert ha le lehetne, akkor könnyedén ki lehetne takarítani, és nem kellene újat venni), ezért vizet spricceltem a lapbehúzó görgőre, majd a nyomtató menüjéből kiválasztottam a görgőtisztítás opciót (nem emlékszem már hogy hogy hívják pontosan), és jó párszor átjárattam vele papírokkal. Egy idő után megtisztult, és azóta is működik ez az olcsó szar :)
2018. júl. 13. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!