Ehhez az alaplaphoz milyen videokártyát vehetnék?
Figyelt kérdés
Ez a jelenlegi alaplapom. Ehhez tudtok javasolni videokártyát kb 20-30, max 35 ezer Ft értékben, amin már elfutna egy gta 5, vagy az új NFS. A procim amúgy AMD Phanom II X4 b50 3,10 GHZ, de valamiért csak három mag működik belőle, ha a negyediket bekapcsolom, akkor lefagy és nem tölti be az operációs rendszert. Ezt hogy tudnám még orvosolni? Processzort is kéne cserélni? Ha igen, milyen lenne a jó? Amúgy működik a proci, aránylag gyors a gép, bár néha játék közben, vagy ha kilépek kicsit akadozik.
2016. dec. 22. 10:08
11/13 A kérdező kommentje:
Ja akkor igy oke.
2016. dec. 25. 20:50
12/13 A kérdező kommentje:
Egyebkent feltelepitettem a gta v-ot es mrglepodtem rajta hogy elfut a jelenlegi 2 gb ramommal es 512 mb videokartyammal. Igaz az elejen megjelenik egy hibauzenet amikor inditom, hogy keves a ram meg bla bla bla, de aztan ki xelem es kis kepernyon 800*600 as felbontasban megjelenik a jatek es neha nagyon minimalis szaggatassal de osszessegeben folyamatossaggal viszi a story modot. Csodalkoztam rajta mert annxira allitjak hogy negy gb ram is keves hozza, de megis viszi. Igaz igy hasznalja az integralt memoriat is mert 800 Mb memoriat hasznal, a beallitasokba ennyit ir. A kis kepernyo szemely szerint nem zavar, a lenyeg, hogy tudom jatszani a story modot ilyen hardverrel is, igy talan nem is kell meg egyelore videokartya meg ram, gyujtok mrg hozza.
2016. dec. 25. 20:59
13/13 A kérdező kommentje:
Marnint a vram 800 amit hasznal
2016. dec. 25. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!