Ez gép kihajtja a battlefield 1-et és a gta5-öt?
Proci: Intel Core i3-6100 3.7GHz,6.gen.,2mag,4 szál
alaplap: ASUS H110M-A M.2 DDR4,USB3,PCI-E 3.0
RAM: 8GB DDR4 2133MHz
GPU: ASUS GeForce GTX 1050Ti 4GB DDR5
HDD: 1TB 7200rmp merevlemez,
Táp: DeepCool Tápegység
Gépház:BitFenix NEOS gépház
Ez egy Imperium konfig,talált és süllyedt.A birkákat kihajtja ha megdobálod vele őket.
Szóval mi a kérdés?
hova hajtja ki? a rétre legelni, mint a teheneket?
Számítástechnikában nem létezik olyan, hogy kihajt.
Képes futtatni a programokat? igen.
tudja futtatni a GTA5-öt és a Battlefield 1-et?
és akkor irdmár le nekem hogy hogyan rakod össze ugyan ezt olcsóban+jobbat
Egyébként a géppel sok gond nincs,max annyi hogy rossz a táp,meg mondjuk a RAM típusát kiírhatták volna.
Házzal nem tudom mi problémád van nekem is ilyenbe döcög a gép,semmi gond nincs vele.
Ennél a gépnél a deepcool táp masszív semmirevaló dolog és ezért rossz. Ettől eltekintve nem rossz gép.
Egy túl feszültség, alul feszültség, esetleg külső hatás neki, elszállt a táp, de védelem híján elviheti a gép belsejét is.
Az más kérdés, hogy garanciával cserélik, de mi van akkor ha 2 év 1 hónapig bírja? Ha akkor lepörköli az alaplapodat meg a procit, akkor 10 ezres tételen buksz 60-70 ezreket. Emellett ha sérülnek a képeid, videóid, akkor aztán javíthatják garanciálisan, Nem biztos hogy még egyszer eljutsz Amerikába, Canadába, Hawaii-ra stb. Nem nagyon éri meg.
Ez tipikusan olyan, hogy inkább a jobbat vedd és ne legyen gond, mint egyszer beüt a probléma és akkor elvisz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!