Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Digi kábeles tévénél (Lg...

Digi kábeles tévénél (Lg 32lh6047) hogyan lehet felvenni sorozatokat/filmeket?

Figyelt kérdés
Mármint bedugtam a pendriveomat és azt írta nem alkalmas rá.(maxell 16Gb)
2016. dec. 21. 17:55
 1/4 Gábor_79 ***** válasza:
Tanulmányozd a manualját. Mivel apámnál, anyámnál, meg magamnál én csináltam ilyet és olvasgattam. A philipsnél vagy talán a samsungnál írják, hogy legalább 500GB-os merevlemez kell a felvételhez. Na meg a TV-ben kell formatálni. Persze a felvett műsort számítógépen nem tudod lejátszani olyan egyszerűen. Ki van találva. Sőt, a merevlemezt is újra kell formázni, ha már felvettél a TV-vel. A szimpla lejátszás más dolog.
2016. dec. 21. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Samsungnál már elég egy 4 GB-os is, szerintem nem a mérete a gond. Le kéne formázni a tévével vagy olyan kicsi az írási sebessége, hogy azért nem alkalmas rá...
2016. dec. 21. 18:46
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:

Ez lenne a TV-hez tartozó manual [link]

Összesített. Nem csak a te típusodra vonatkozik.

2016. dec. 21. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi most már talán értem (szerintem ahogy a Live Playback-nél írta hogy minimum 80Gb merevlemez nem pendrive )
2016. dec. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!