Nem tölt be a Windows 10. Miért?
Figyelt kérdés
Ezt a hibaüzenet írja(unmountable boot volume)
Próbáltam ujrarakni de valami brutál lassan töltött be mindent(1 9 éves hhd van benne lehet az a baja hogy régi és eljött az ideje :/ )
Valami ötlet?
#töltés #be a Windows?
2016. dec. 21. 16:29
2/6 A kérdező kommentje:
Visszaallitottam az alapbeallitasokra de annyira nem értek hozzá :D
2016. dec. 21. 16:35
3/6 anonim válasza:
9 éves hdd-n még ha nem is lenne baja akkor is lassú lenne
4/6 A kérdező kommentje:
Most érdekes módon a linuxot ha telepítem nem lassú és most megpróbálom hogy így életre kel e :)
2016. dec. 21. 16:50
5/6 anonim válasza:
-Igazából azt látom, hogy megpróbáltál megszabadulni a windows10-től, és most nem indul újra. Ha így van akkor, törlés, vagy előző windowsra való vissza állításkor, meg kell nézni, van-e mire vissza állni, mert egy alapos rendszer takarító, pl iobit sis. car.365, az töröl mindent.És így nincs hova, mire vissza állni.
-Próbálkozik, vissza-vissza lépni, de összeomlik, a leírtak miatt, nem fog fel állni, újra telepítés a megoldás.De ha rám hallgatsz a win10-et felejted, win7, vagy mint írtad linux, pl 16.04. lts.
6/6 anonim válasza:
Ubuntu verziók, nagyon jó, stabil, grafikus.....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!