1600 MHz-es processzor 1333 MHz-es alaplapban?
Figyelt kérdés
Hogyan működne az 1600 MHz buszsebességű processzor egy max 1333 MHz-es alaplapban?
Több ilyen konfigurációt láttam már YouTube-on, szóval gondolom működik, de ilyenkor a CPU-t úgymond 1333 MHz-es CPU-ként használja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 21. 13:48
1/3 anonim válasza:
Elvileg ha a CPU-nak van saját órajel szorzója a tokozásban, akkor belül működhet gyorsabban, miközben kifelé a busz sebességével kommunikál.
De hogy a gyakorlatban ez működik-e, arra én is kíváncsi vagyok.
2/3 CspCsj válasza:
Ne keverd össze az alaplap és a processzor órajelét. (a processzor mindig "felszorozza" az alap órajelet)
Jó lenne látni a konkrét példákat amit említesz, mert így csak találgatni lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
A kérdésem tárgya a példám, egy ASUS P5G41T-M LX alaplap egy Intel Xeon E5472 processzorral (LGA775 adapterrel).
2016. dec. 21. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!