Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik nyomtatót vegyem meg?

Melyik nyomtatót vegyem meg?

Figyelt kérdés
[link]

2016. dec. 21. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Első blikkre a 2130 és 1510 festékárak után gyártva átlag 6-8 ezer ft, az Advantage 2135 kb feleannyi. Egyébként egykutya.
2016. dec. 21. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ui: ja, tudom, hogy nem ezt kérdezted :D

De én (azon túl, hogy egyiket se), az Advantage mellett szavazok.

2016. dec. 21. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp tintás kell? Gyakran fogod használni? Mert ha nem, inkább vegyél lézert.
2016. dec. 21. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát a patron az nem nagyon számít nekem mert egyik ismerősöm tudná tölteni,de lézerest meg azért nem akarok venni mert nincs szkenner az olcsóbbik fajtákon és nem akarok olyan sokat én most rákölteni.Hát szerintem beszáradni nem fog mert azért használnám. De még gondolkozok melyiket vegyem. Igazából volt egy 1510-em de az már vagy 10-éve nem ment és valamiért a szkener-je se jó már mert csak valami feketeséget olvas be,de azzal már nem is akarok nagyon foglalkozni inkább veszek egy újat.
2016. dec. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!