Spain105 kérdése:
Melyik SSD-t vegyem?
2016. dec. 21. 10:58
1/5 nemma válasza:
Samsung 750 EVO-t szerintem ne vegyél a 850 sokkal jobb nála, viszont drágább...Ebben az árban inkább Sandisk SSD Plus.
2/5 anonim válasza:
Nekem kingston van, de ekkora árdifinél a samsungot venném, mivel valamennyivel gyorsabb (a táblázat szerint legalábbis).
3/5 anonim válasza:
"Samsung 750 EVO-t szerintem ne vegyél a 850 sokkal jobb nála, viszont drágább"
Akkor ne vegyünk semmit, mert az audi hercegek ezüstberakásos audija mindennél jobb, viszont drágább.
4/5 anonim válasza:
2#, a táblázatoknak pedig semmi köze nincs a valósághoz, ugyanis minden cég azt az értéket írja oda, amelyik érték a legjobban sikerült teszt legjobb értéke. Ha megnézed, a teszteken a V300 100MB/s sebességet is alig tudja elérni.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg a Samsung lesz ,a teszt videókat látva.
2016. dec. 21. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!