A gépben tehet valami kárt, ha elfektetve üzemel?
Figyelt kérdés
Nem lehet eogzíteni a hűtőt így elfektetve csak rátettem. Eshet így valami baja?2016. dec. 21. 10:55
11/14 A kérdező kommentje:
Hát elég rossz környék ebből a szempontból. Itt ha valami kerül 1000 forintba az itt 2500 xdd
2016. dec. 21. 13:11
12/14 Gábor_79 válasza:
Mi meg olyan rossz környéken élünk, hogy mikor véletlen lomtalanítás alatt akartam átvinni ismerőhöz kézben egy régi lepukkant gépet, az ötperces várakozás alatt hárman akarták kimarni a kezemből.
Jártam úgy is, hogy kiraktam az ajtónk elé egy win 95 korú gépet. Persze kiszedtem belőle amit lehetett. Azt is elvitték, csak sajnos egy hét múlva visszahozták.
13/14 A kérdező kommentje:
He he :) A wincgestereknek sem lesz baja? Egyebkent itt is ez megy. :)
2016. dec. 21. 13:25
14/14 anonim válasza:
Azoknak nem.
A procid túlmelegszik majd és lekapcsolja a gépet a védelem. Lehülés után újra o.k. és így tovább...
De ha véletlenül meglököd a gépet és elbillen/leesik a hűtő, akkor érdekesebb dolgok is történhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!