Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépben tehet valami kárt,...

A gépben tehet valami kárt, ha elfektetve üzemel?

Figyelt kérdés
Nem lehet eogzíteni a hűtőt így elfektetve csak rátettem. Eshet így valami baja?

2016. dec. 21. 10:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát elég rossz környék ebből a szempontból. Itt ha valami kerül 1000 forintba az itt 2500 xdd
2016. dec. 21. 13:11
 12/14 Gábor_79 ***** válasza:

Mi meg olyan rossz környéken élünk, hogy mikor véletlen lomtalanítás alatt akartam átvinni ismerőhöz kézben egy régi lepukkant gépet, az ötperces várakozás alatt hárman akarták kimarni a kezemből.

Jártam úgy is, hogy kiraktam az ajtónk elé egy win 95 korú gépet. Persze kiszedtem belőle amit lehetett. Azt is elvitték, csak sajnos egy hét múlva visszahozták.

2016. dec. 21. 13:19
 13/14 A kérdező kommentje:
He he :) A wincgestereknek sem lesz baja? Egyebkent itt is ez megy. :)
2016. dec. 21. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Azoknak nem.

A procid túlmelegszik majd és lekapcsolja a gépet a védelem. Lehülés után újra o.k. és így tovább...

De ha véletlenül meglököd a gépet és elbillen/leesik a hűtő, akkor érdekesebb dolgok is történhetnek...

2016. dec. 21. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!