Javítható ez a vga?
Tudom, hogy látatlanban nehéz megmondani, vidéken élek, 2 üzlet van ahol szóba jöhet javítás, de ott nem tudtak vele mit kezdeni, és nem is annyira bízom a szaktudásukban, hátha itt találkozott már valami ilyen problémával és orvosolni tudta.
Sapphire 7870 2GB videokártyám meghalt pár napja, ha bármilyen drivert telepítek rá, nem indul el a gép, boot után csak fekete képernyő jelenik meg, billentyűzeten ledek nem reagálnak semmire, kurzor nincs, hangot sem hallok, hogy a háttérben bekapcsolna. Csökkentett módban elindul, driver törlés után ismét tökéletesen működik.
Alaplap Asrock 970 extreme 3, proci FX-6100, táp cserélve lett, nem az a probléma, de egy chieftec smart 500w volt benne amikor elkezdődött ez az egész.
Rendszer újratelepítés már megtörtént.
Valaki tudja esetleg, hogy ilyen esetben csak a kuka maradt, vagy valamilyen módon menthető a dolog?
"táp cserélve lett, nem az a probléma"
Én is gyanakodtam rá, de sajnos nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!