Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot ajánlotok...

Milyen alaplapot ajánlotok ehhez a processzorhoz, INTEL Core i5-4460?

Figyelt kérdés

Ezek a meglévő cuccaim kerülnének még át bele a régebbi amd-s gépemből. Húzni nem tervezném a procit.

XFX RX470 4GB GDDR5

HyperX 8GB Genesis DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8G

Szerintetek Battlefield 1 meg a BF Hardline elfutna rajta kb 50-60fps-el

2016. dec. 18. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a procim, pont ilyen kártyával. Én Asrock H97M Anniversary lapot vettem alá és tökéletesen muzsikálnak együtt. Viszont a bf1-hez multihoz nemárt még +8Gb ram. Nálam 10-en felül bekajál.
2016. dec. 18. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Az összes 1150 alaplap jó az i5-4460 procihoz, nem a processzorhoz szokás alaplapot választani.
2016. dec. 18. 11:05
 3/8 A kérdező kommentje:
De engem az érdekelne , hogy melyik az a típus amire még azt lehet mondani , hogy jó minőség de ugyanakkor ne legyen a leggyengébb. Gondolok itt arra , hogy legyen rajta hűtés az alaplapon megfelelő áramellátás az alkatrészek felé stb.
2016. dec. 18. 11:09
 4/8 Trevor. ***** válasza:
Nekem ilyen processzorom van, egy Asus B85M-G alaplapban, 2,5 éve gond nélkül megy.
2016. dec. 18. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát a vrm és a vrm hűtés az, ami neked szempont, ha jól értem. Azaz a megbízhatóság. Végignéztem a pcx kínálatát, ezek közül mind jó, ami még aránylag olcsónak mondható:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 18. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy megjegyzem, ehez a procihoz és általában a nem "k"-s haswellekhez nem kell pöpec hűtésekkel ellátott lap. Hiszen tuningolni egyáltalán nem tudod őket (max fsb növeléssel, ahoz lehet kell).
2016. dec. 18. 11:34
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát ment a zöld
2016. dec. 18. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
6#, nemis, de az alaplapokat elsősorban a hő nyírja ki, azaz az élettartamát a vrm hűtés erősen befolyásolja. A 18 ezres gigabyte alaplap pedig teljesen korrekt ebből a szemszögből.
2016. dec. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!