Egér 35 ezer forintig fps gamingre?
Én is azt fogom venni. Most egy másik Steel Series-es egerem van, és kegyetlen jó! Nagyon szeretem, csak mivel ez fehér, meg már nagyon régi, eléggé koszos, és már a gombok sem bírják úgy.
Rival700-asom még nem volt, de nincs olyan élő ember aki le tudna engem beszélni róla!
A dpi semmit sem jelent, nem attól lesz jó az egér.
Nekem is volt egy 700-asom, de őszintén szólva nem éri meg az árkülönbözetet a 300-hoz vagy az 500-hoz képest.
https://www.youtube.com/watch?v=LJbciqlcRfw
Spinbot Bug- ként emlegetik és a kommentelők nagy része ugyan ezt tapasztalja . Lehetséges valami szenzor vagy frim ware hibából adódik nagy rántás esetén?
Fura. Kb 1 honapja van meg a rival 300-am, naponta használom, de ilyet még nem tapasztaltam.
Kérdező neked is a rival 300at ajánlom, esetleg még a logitech g502-t megnézheted. Hameg nem kell a sok gomb de nagyon jó minőségű egeret akarsz (aka csgo egér) akkor a zowie egereket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!