HDMI kábelen keresztül miért jobb teljesítményű a Fallout 4 a gépemen?
Figyelt kérdés
LAPTOP: i3 4000M | Nvidia gt720M 2gb | 8 giga ram
960*540 felbontás, lebutitott textúra mod, mindenféle volumetrikus fény effekt is le van tiltva egy moddal.
átlag 40 FPS-el pörög igy a játék, de azt vettem észre, hogy ha tévére kikötöm (hogy nagyobb legyen a kép), akkor sokkal jobban fut.
elöször azt gondoltam, hogy ez azért van, mert ha a laptopon nem megy a képernyö, akkor nem fogyaszt annyi áramot, nem melegszik annyira és igy több teljestiményt enged felvenni a többi résznek a gép.
De sajnos ha sima VGA kábellel kikötve vagyok külsö monitorra, akkor sem gyorsabb...
HDMI kábellel TV-n viszont érezhetően gyorsabb, pedig a felbontás és minden ugyanaz.
2016. dec. 15. 17:50
1/1 P.O.C. válasza:
Szerintem csak a kisebb input lag miatt érzed úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!