Erről a konfigról mi a véleményetek?
Sziasztok! Karácsonyra nézek magamnak számítógépet játékokra minél olcsóbban és ezt szemeltem ki magamnak mindössze 150.000 Ft-ért! Véleményt tudnátok róla mondani? A gépigény.hu-nak már nem szeretnék hinni hisz ott az összehasonlításról sok dolgot hallottam!
Alaplap: Asus P7P55D
Processzor: Intel Core i7 860 (3,7 Ghz jelenleg)
Memória: 8 GB Kingston 1600 Mhz (CL9)
Videókártya: Gigabyte Windforce GTX 960 OC
HDD: Hitachi 1TB sata HDD
ODD: DVD RW olvasó
Tápegység: DeepCool 550W tápegység
Gépház: Zalman R1 fekete plexis ház
nem rossz az az i7, de már eljárt felette az idő, egy i3 6100-zal többre mész + ott tudod is cserélni idővel ha kevés lenne.
Nem éri meg.
Ettől erősebb gépet adtam el 120 ezerért. (Amiben ráadásul garanciás táp, memória és HDD volt)
150-155 ezer körül össze tudsz rakni egy i3 6100 + RX 470-es gépet is.
Utolsó: Miből gondolod, hogy egyből az i7-re csorgott a nyálam? Nem értek annyira a gépekhez ezért írtam ki, hogy megkérdezem azok véleményét akik értenek hozzá és amit leírtak előtted azok alapján döntöttem, hogy nem veszem meg. Helyette egy ilyen konfignál döntöttem:
Proci: i5 4460
VGA: GTX 1050 TI
RAM: 8GB RAM
HDD: 1 TB (telóról írok ezért most nem tudok pontos termék nevet adni)
Táp: fsp 550w raider
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban véleménye várom a tanácsokat és köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt. Szerintem ez jóval erősebb gép mint amit fentebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!