Mit rakjak a számítógépbe? Össze akarok rakni egy számítógépet. Konkrétan internetezős pc-t, részletek a leírásban.
Egy olyan számítógépet szeretnék össze rakni,ami viszonylag gyors és fejleszthető(magyarul tudjam fejleszteni ha szükség lesz rá,vagyis ne legyen elavult.)
U.I Nem játékra tervezett pc-re gondolok.Úgymond "internetezős" pc-re.hülyén hangzik de gondolom hogy megértitek. :)
Valami normális alaplap legyen. Nekem feltétel az 5.1 hangkártya és az 1151 tűs cpu tokozás. DDR4-es legyen, videókártyának meg addig ott lesz az integrált. Később olyan procit és olyan vga-t pakolsz bele amilyen tetszik.
Játékra én egy i56600 procit javasolnék egy gtx960-al. Vannak erősebb alkatrészek de nem mondhatnám, hogy az ára tükrözi a sebességet. Így ezeket vedd.
g3900 proci
h110m ddr4 lap
8gb ddr4 ram
1tb wd blue hdd
400 körüli minőségi táp(corsair, enermax, xfx, be quiete, seasonic stb)
olcsó ház
Ennyi.
Ha csak netezésre akkor;
DDR3-as alaplap (még ma is divat és sok cucc van ki hozzá igaz kint a 4-es de gondolom nem akarsz 100E minimum kiadni)
GTX970 (a 4K-t pörgeti még a GTA V-el is megbírkózik)
Minimum 4 foglalatos legyen az alaplap és most egyenlőre elég 4GB RAM (2*2 ha csak YouTube netezés blablabla)
I3-4160 (3,6GHz)
ezek szerintem a főbb elemek és ezt a jövőben tudod fejleszteni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!