"Gamer" monitor milyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Inkább kompakt monitornak nevezném mert "átlag" felhasználó vagyok, értem itt filmezés, szörfölgetés,youtube, játékban cs:go ehhez keresek a fogamhoz illőt.Az elvárásaim ezek lenének:
-50eft felé vagy némileg több ha nem takarja az igényeimet
-27col
-HDMI
-IPS
-fullHD
-kis válaszidejű
-írjam azt hogy ne legyen szar márka? xd
a videó kártyám AMD Radeon sapphire hd7770, szóljatok ha valami fontosat kihagytam a listából ami manapság "menő", sajnos a melóm miatt nem tudom követni már a trendeket, követelményeket.
2016. dec. 13. 21:35
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, németben vagyok kint és nem akarok belenyúlni ha véletlen úgy adódna. De ezért köszi :)
2016. dec. 13. 21:47
3/5 anonim válasza:
27 colban ami IPS, új és tud fullHD-t 55-60 ezer körül indul. FPS-re meg jobb lenne Asus, de az ilyen igényekkel 80-90 ezer már.
pl:
LG 27MP48HQ-P
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ :)
2016. dec. 14. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!