Van egy Kőkörszaki szar Pc-m. Feljleszteni szeretném. Persze nincs pénzem az egészre csak vagy Vidikari vagy a Procis rész? Melyikkel kezdjem játék szempontból? (CS. GO)
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 15:31
1/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Mi a mostani konfigod?
2/7 MGéza válasza:
Az attól függ, elég sokmindentől. Jelenlegi alaplap, proci, vga, táp? Keret a fejlesztésre?
3/7 anonim válasza:
Ha nagyon régi és gyenge, akkor szerintem jobban járnál, ha egy újabbra gyűjtenél inkább.
4/7 anonim válasza:
Kéne tudnunk, most mid van, és mennyit akarsz fejlesztésre költeni?
(Oké, hogy csak VGA+CPU cserét akarsz, de ha az alaplap régebbi egy bizonyos kornál, akkor olyan foglalattal rendelkezik, amibe csak gyenge proci rakható, így ez esetben sajnos az is cserés. Illetve ha veszélyes a tápegység, akkor az is, mert csak tönkretenné a frissen vásárolt hardvereket.)
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon régi és most leírhatom mim van de jobb nem lesz a lényeg úgy is a vga és a proci lesz ami valami régi dualcore a vidikari meg Gt 9600 én amúgyis új gépet veszek csak melyik részével kezdjem mert most jött cs.go-ba egy frissités és valamiért szaggat mint a szar és az lenne a kérdés hogy vidikarit cseréljem előbb vagy procis alaplapos baszást
2016. dec. 13. 16:43
6/7 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert szeretnék ez idő alatt játszani még meglesz a másik félre is az összeg
2016. dec. 13. 16:45
7/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Én a procit és lapot mondanám, mondjuk egy intel i3 6100 és a legolcsóbb h110-es lap. Aztán jöhet egy rx460. Ez megvan 100k alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!