Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell a gépem merevlemezér...

Hogy kell a gépem merevlemezéről az adatokat áltmenteni egy másik száŐmítógép merevlemezére?

Figyelt kérdés

A gépemnek valami baja van, a Windows be se tölt, viszont a vinyóm adatait el szeretném menteni, van egy málsik gépem. Mit kell csinálnom hogy ált tudjam rakni?

A rossz gépemen win 7 32 bit van, a málsik gépemen pedig XP

2016. dec. 13. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:

LinuxLive USB-ről bootolható OP rendszerrel indítsd el a gépet úgy, hogy mind az XP-s, mind a win7-es merevlemezt rákötöd ugyan arra a gépre.

Vagy simán berakod a win7-es merevlemezt az XP-s gépbe és megpróbálod úgy kiolvasni, az is egy opció.

2016. dec. 13. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Az előbit nem értem, az utóbbit viszont igen, így azzal próbálkoznék. Sajnos nem vagyok szakember. Nem tudok bootolni.

Tehát elegendő csak simán beraknom és felismeri?

2016. dec. 13. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
igen.
2016. dec. 13. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj meg valakit, aki ért hozzá, mert így kínlódás lesz számodra, azt hiszem.
2016. dec. 13. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Nos az a helyzet állt elő hogy 2 gépem van. Az egyiken win 7 32 bittel, egy fura hibát ír ki és nem tölti be a windowst. Szervizbe nem szívesen viszem, az adataimat szeretném áltrakni egy másik merevlemezre és újratelepíttetni egy nagyobb merevlemezzel a gépet, mert most egy 80 Gb-os lemez van benne, ami nem tökéletes. Az adataimat szeretném csak kimenteni, ami az én magánügyem.

A másik gép amin XP van azzal meg annyi bajom van hogy bekapcsolom, de a monitorra nem reagál. Eddig nem volt annak se semmi baja. Ver az Isten.

2016. dec. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!