ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB videókártyához milyen processzor lenne a legjobb?
intel? amd?
Intel Core i3-6100 jónak tűnik
Árához képest jó kártya. Gtx 960 és rx 470 között kóvályog valahol.
Bár az sem mindegy mennyiért veszed. Neten 50 ezerért tudok szerezni újat, de megfontolandó mert 60-65-ért meg ott vannak az rx470-ek ami jóval erősebb.
(Árakat nem tudom pontosan, nem Magyarország)
Mennyi a kereted procira? Skylake vagy Haswell?
Van alaplapod? Milyen?
Én péndául egy i5-4460-al tenném össze. De csak azért mert lga1150-es az alaplapom és nem akarok váltani.
Nem kóvályog az semerre, simán 960 szint, 470 től kb egy szakadéknyi távolságra van - oké, ettől még valóban a kettő között van, de ennyi erővel a 470 meg az 1050 és az 1080 között van. Technikailag nincs hiba a mondatban, csak épp teljesen megtévesztő.
Az a legjobb processzor bármelyik kártyához ami a legerősebb azok közül amit még ki tudsz fizetni.
"Ettől még valóban a kettő között van"
Köszönöm az együttértést :)
Egyébként inkább árra céloztam, mert a 960 és rx470 környékén nem nagyon akad más kártya. Tehát a 1050ti ársávjában nem nagyon van más.
Szerintem egy lehellettel erősebb a 960-tól és igaz, mérföld van a 1050ti és rx470 között. De ez az egyedüli ami épp ott van.
Nem mondhatom azt, hogy a 970 van inkább a kettő között. Más az ára is, és feljebb is van a fent említettektől erőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!