21:9-es képarányú monitort érdemes venni, ha csak filmnézésre használnám?
Jaja, a legtöbb film 21:9es képaránnyal jön ki, nagyon jól néznek ki rajta(nekem 25"os kistesó van).
Idáig 2 filmről tudok ami nem 21:9
Antman
9
HA csak filmnézésre használnád, és semmilyen más adót nem néznél akkor jó, mert ezeket laptophoz és pc-hez kötve is tudod használni.
De ha szeretnél rajta akármi mást nézni, akkor célszerűbb a 16:9-es.
Redditen van egy widescreen szekció, talán widescreenmasterace, ott kérdezd meg.
Van valami a netflixel kapcsolatban ami érinthet téged(nem használok netflixet így Sosem olvastam a címnél tovább és mivel régen olvastam csak az oldalt már elfelejtettem)
nekem is a 25 colos kistesó van, illetve abból 2.
nyugodtan vegyél 21:9-es monitort isteni. ha monjduk egyszerre szeretnél egy youtube videót nézni és pl. excelben szerkeszteni valamit (tudom hogy hülye példa) akkor tökéletes. ha játszani szeretnél tökéletes. képszerkesztés, videóvágás-ra is nagyon jó. filmnézésre kell tényleg a 25 colnál egy kicsit nagyobb.
Igen, nagyon jó úgy filmezni, de sima HD anyaghoz elég csak a 2560x1080-as felbontású monitor.
3440x1440-en baromi jó dolgozni, viszont követeli a 4K videóanyagokat, mert egyszerűen csúnya rajta a sima HD.
Ha szeretnéd mutatok szívesen képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!