Laptop vásárlás előtt állok. Kinéztem két gépet, de nem tudom, melyiket válasszam. ASUS ROG GL553VW vagy DELL Latitude E5570 Szerintetek?
Nem játékra kell, viszont szeretnék egy olyan laptopot, ami előremutató és időtálló (legalábbis nem avul el olyan gyorsan) . Mivel ezek nem olcsó darabok, szeretnék jól dönteni. Eddig csak pc-m volt, mindkét gyártóról hallottam jót és rosszat is.
Ha nem játékra kell, akkor semmi értelme ennyi pénzt kiadni érte, netezős gépnek teljes mértékig megfelel egy 120 ezres gép is - ha meg két év múlva megadja magát akkor is tudsz venni majd még kettőt ha félrerakod most az erre szánt összeget.
Ha fegyvert tartanának a fejemhez akkor az asus t venném, mert elképzelésem nincs mire kérnek 10% felárat a másiknál(esetleg jobb a kijelző? Mást nem igazán tudok elképzelni), de inkább összeraknék egy asztali gépet 250 ből ami ezeket rommá alázza(mondjuk ahhoz elég lenne 150-170 is, ha a monitort nem számolom), 80-100 ból meg vennék pl egy chromebook ot ha feltétlen szükségem lenne egy papírnehezékre is.
Hiszen minden szoftver van osx re, elvégre ennél jobb, egyszerűbb nincs. Az orrodnál tovább mióta nem látsz?
Továbbá hadd gratuláljak a 13 colos munkagéphez, minden bizonnyal remek lehet rajta dolgozni. :) A kemény 8gb ramról nem is szólva, de hát érthető, az aksit(pláne egy munkagépnél!) kímélni kell.
De tényleg, sokan röhögtek az új iphone on a jack hiánya miatt, na de amit az új macbook pro val műveltek sokkal röhejesebb - persze mindig van lejjebb, így gyorsan rá is kontráztak a 300 dolláros könyvvel. Kíváncsi vagyok milyen finomságokat tartogat a jövőben az Apple, az irány láthatóan tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!