Mennyire normális, hogy a rendszert tartalmazó SSD-ről a Windows szinte folyamatosan olvas?
Megnéztem, és a program, ami lefoglalja, a SYSTEM (ntoskrnl.exe)
Nem használja nagy elánnal, de a "HDD_LED" folyamatosan villog.
Erőforrás-figyelőt indítsd (Feladatkezelő > Teljesítmény fülön lévő gombbal, - vagy Futtatásba: resmon), és a Lemez fülön ellenőrizd, hogy biztosan csak olvasás történik-e.
Egyébként Windows 10?
Windows 10. (Furcsa, de úgy emlékeztem, ezt beírtam a kulcsszavak közé, most nincs ott, csak hogy Windows...).
Megnéztem, ír is. Sőt, most egy tiszta rendszerindítást követően, gyakorlatilag letölt és csak ír.
Ez valami kártevő lesz?
Az éjjel megoldódott a probléma. (Külföldi fórumokat böngésztem. A Win8 óta létezik és sok embert érint. A program ami az erőforrást foglalta SYSTEM névre hallgat - jobban megvizsgálva pedig ntoskrnl.exe)
A virtuális memória kézi beállítása (addig a rendszer kezelte) megszüntette az állandó olvasást és letöltést.
Köszönöm a segítséget!
Hogy is mondják errefelé? "Mentazöld." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!