Gamer laptopokat mennyire kell félteni?
Szeretnék laptopra váltani, mert sokat vagyok mozgásban, viszont játszani szeretek. És nézegettem az Asus ROG meg a hasonló "Gamer" laptopokat, viszont olvastam róluk jókat rosszakat (1 évig húzzák max. és stb). Hétköznap átlagban használnám 3 órát játékra (vegyük a legújabb játékokat játszásra). Hétvégén meg mondjuk 6-ot.
Valószínű használtat vennék 200.000 árkategóriában
200 ezer forintos laptoppal te nem igen játszanál újabb játékokkal. Még a most kijövőket talán elviszi low-on normálisan és annyi.
Játékra Pc vagy konzol, a laptop köztes megoldás, csodát ne várj tőle, pláne csak 200-ért.
ennyiért nem fogsz te kapni normálisat.
Az első is megmondta.
Jelenleg jönnek majd a 1060-as vga-val szerelt laptopok amikbe az integrált kártya megegyezik a pc-s társaikkal, mivel annyira kevés hőt termelnek hogy minden gond nélkül beépíthető egy laptopba.
A probléma az, hogy rengeteg gtx 9xxm-es vga-val rendelkező laptop van még raktáron, amiket ki kell szórni, ezért tartják fent 400k fölött a gtx 1050-1060-as kártyákkal szerelt laptopok árait.
OFF
Ha sokat vagy mozgásban vagyis sokat utazol inkább a tájat figyeld ne a géped. :)
Én nem így látom.
Tessék, adj meg neki procinak mondjuk egy i5 6400 HQ-t, vagy akármit, meg egy ilyen árkategóriájú laptopokban szokásos Gtx 950M-et. Az oldal becslése szerint vígan fog vánszorogni 720p-ben, low grafon 15 FPS-el.
Vagy nézd meg a több mint egy éves Fallout 4-et, ott 720p-ben közepes grafikán 25 FPS, ami már kb az élvezhetetlen kategória, mert úgysem tartja stabilan.
Egy ilyen laptoppal új AAA címekkel nem fogsz játszani, 2-3-4 éves játékok mennek rajta szépen, de azokból sem az izmosabb gépet igénylő darabok.
Hasonlítsd már össze a Battlefield 1 gépigényét meg a Rainbow Six Siege-t :D Ráadásul ez megint csak egy 1 éves játék.
Menni fognak valószínűleg, de eléggé kímélő beállításokkal és ha egy gépen a mostani játékok épp csak mennek normálisan az régen rossz, mert gondolom te ezt nem csak fél-1 évig szeretnéd használni, hanem azért még 3 évig vagy tovább.
De hát próbáld meg, aztán meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!