Milyen tápot ajánlotok az alábbi konfighoz?
I5 6500
Asrock 7170 Gaming K6
Msi GTX1070 Gaming X
2x 8Gb G.Skill 3200Mhz
Hyperx Fury 120Gb SSD
Wd Blue 1Tb
CM Seidon 120v ver2.0
Én thermaltake smart se 630-ra gondoltam
de szeretném a hozzáértők véleményét is
Minek vennél Z alaplapot?
Táp inkább:
Be Quiet Pure Power
XFX Pro/TS
Corsair CXM
Enermax Triathlor Eco
Fractal Design Integra M
Seasonic S12II
400 watt is elég.
Na már megvettem...
Volt fent hárdveren egy nagyon jó áras 6700k
azt szerettem volna megvenni és berendeltem hozzá a lapot csak a emberünk nem írt vissza ezért vettem ezt...
majd később még szeretnék csak sűrgős volt
ez meg megy a másik gépbe :)
Amúgy köszönöm a választ
De ha későbbiekben tuningra alkalmas procit tennél bele, ahhoz már ez a táp a minimum: [link]
Vagy drágábban ott a Corsair RMx, Rmi, EVGA G2, Super Flower Leadex Gold/Platinum.
tuninghoz megbízható táp kell, ami Corsair RMx szinten indul (vagy a jobbak, mint hx, ax, axi), Evga supernova G2 (de inkább P2), super flower leadex, be quiet straight power, dark power pro (system, pure nem elég hozzá), FSP aurum gold (NEM az S verzió). 25 ezer pluszban fog megállni, ha tuning a cél.
Én még a vengeance tápot se mondanám feltétlenül tuningra alkalmasnak.
Ha nem kell tuning táp, akkor corsair cx450m, enermax triathlor eco, be quiet pure power stb.
én egy xfx pro 550w táppal tuningoltam ami nem prémium kategória akkor hosszú távon most félnem kellene ? :(
így megy már 4 éve lehet 20 perc múlva megdöglik ? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!