Cecee kérdése:
Miért lagol a játék windows10-el?
Figyelt kérdés
Eddig windows7 volt a gépemen, de ma windows10-re váltottam. Es felraktam tesómnak a gta san andreas-t és szaggat. Miért?? Win7-el jó volt. Ami a gépben van: quad core proci, 4giga ddr3 ram, Radeon HD 7770 1gb wideókártya. Jaa és miért írja azt hogy 4g-ram 3giga használható??2016. dec. 11. 12:55
1/5 anonim válasza:
Azért, mert 32bites OS-t tettél fel x64 helyett.
Feltelepítettél minden illesztőprogramot? (VGA, Alaplap szoftvereit, redist mappa..)
2/5 A kérdező kommentje:
Jaja 32-est raktam fel. És az miért baj? Nem mert elsőnek csak teszteltem hogy milyen a windows 10. De miért írja hogy 4giga telépítve és 3giga használható??
2016. dec. 11. 13:22
3/5 MGéza válasza:
Mert a 32bites rendszer memóriakorlátja 4gb, amibe a vram is beleértendő. tehát van egy 1gb-s vidkártyád, ami elvesz 1gb-t, 3 marad a programoknak. Amelyik kevesli, az nyilván be fog lassulni tőle.
4/5 anonim válasza:
google a barátod....
az ilyen miert él egy irodából is selejtetendő gépre rátesz egy modern oprendszert aminek nem ártana ssd rol futnia és mdg abbol is 32 eset
5/5 A kérdező kommentje:
De nagy szad van analfabeta. Te miert elsz?? Te nulla ember. Gondolom azert van ez az oldal hogy itt kerdezzen az ember!!
2017. jan. 15. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!