Volt egy régi videókártyám egy MSI 710 2gb lecseréltem egy ASUS GTX550 ti OC és semmi változás csak rosszab lett többi lent?
Figyelt kérdés
csak rosszab lett a tf2 sem fut vele olyan grafikán és a gta 5 a másikal elindult futotis kisebb lagokal még ugyahogy tudtam vele szórakozni most megvan halva mitől lehet máma csináltam Driver update de semmi valaki estleg tudna valami javasolni?2016. dec. 10. 20:39
1/8 anonim válasza:
gép többi eleme?
op rendszer?
milyen tápod van? be van dugva a 6 pines + áramkábel?
valószínűleg valami 6 millió wattos noname táp, amit rádsóztak 5 ezerért (vagy annyiért se), ami nem tud elég áramot leadni.
2/8 A kérdező kommentje:
huu a tápom valami fujitsu genyo de attól is lehet ha elindul akkor elég neki nem ? vagy ezt most nem értem amugy 4gb ram dual core 5200 2,5ghz
2016. dec. 10. 20:47
3/8 A kérdező kommentje:
6 pines bele van dugva win7 Ultimate
2016. dec. 10. 20:48
4/8 A kérdező kommentje:
a tápra kinai cucc van ráírva anyit értek belőle hogy 300W
2016. dec. 10. 20:49
5/8 anonim válasza:
A processzor is nagyon szép meg a tápegység is...Abban reménykedek hogy ez csak egy troll kérdés
6/8 anonim válasza:
Még annyit fűznék hozzá hogy az a tápegység már 6 éve is kevés volt...A processzorhoz meg no komment....
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom de nincs túl sok pénzem
2016. dec. 10. 22:18
8/8 anonim válasza:
Az egész gépet le kéne cserélni... Egy értelmes táp és hivatalos oldalról letöltött (nem Driver Boosterrel) driver segíthet valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!