4690k-t érdemes majd cserélni 7700k-ra?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 20:21
1/6 anonim válasza:
milyen 4690k-t milyen 7700k-ra?
Mert az egyik intel i5, a másik meg AMD A10.
Így semmiképp.
A másik kérdés, mire kell, mire használod a gépet? Tuningolsz egyáltalán? Tudod hogy kell? Szükséged van rá?
2/6 anonim válasza:
7700k majd új genes intel lesz, sztem arra gondolt a kédrező. Véleményem szerint igen ha kihasználod.
3/6 anonim válasza:
kaby lake-k? Szerintem nem feltétlenül, mert akkor lap csere, talán hűtő csere is. Kérdés mire használja majd a kérdező, mert játékra marhára felesleges ilyen csere. Ha meg munkára kell, akkor 2011v3-as foglalat.
4/6 MGéza válasza:
Nem vagyunk látnokok, csak annyit. Szerintem nagyon kevés olyan dolog van, ami a mostani procidnál jobbat igényel, ha játék a cél akkor nem az új kaby lake fog neked csodát tenni, hanem egy erősebb gpu. Számításigényes alkalmazásokhoz persze jobban megéri majd, de ez a kérdés akkor lesz időszerű, ha már az új proci piacon lesz, akkor majd az árazása és hogy a Zen mit tud ahhoz képest amit ígérnek eldől, hogy mennyire fogja megérni akkor.
5/6 BM-Striker válasza:
Pont annyira van értelme cseréni, mint 6700k-ra.
Semmi.
6/6 A kérdező kommentje:
#3 nem 2011v3ra mert majd jön a 2066 lga és lehet kukázni a regi lapokat sajnos. köszönöm a válaszokat, igen tuningolok a mostani kis i5 4,6 ghz.n megy vízhűtve
2016. dec. 12. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!