Winchester vásárlás előtt állok, kinéztem egy 3000GB-os Toshiba winyót 25K Ft, meg egy Seagate 3000GB-os 29K Ft-ért, mind a kettőnek 7200RPM a fordulatszáma. Melyik a jobb és a megbízhatóbb hosszú távon?
Figyelt kérdés
A Toshiba-nak nagyobb a múltja, a Seagate-ről nem sokat hallottam.2016. dec. 10. 10:39
1/7 Dongaben válasza:
Számítástechnikában inkább a Seagate-nek van nagyobb múltja, és megbízhatóbb is, mint a Toshiba. Adattárolásra viszont inkább egy Western Digital-t választanék alacsonyabb RPM-el, hisz nem kell gyorsnak lennie...
2/7 anonim válasza:
A piacon mára három említésre méltó gyártó maradt. A Seagate, a Western Digital és a Toshiba.
Mindháromnak vannak jobban és rosszabbul sikerült szériái.
Ez [link] egy sok tanulságot tartalmazó cikk a téged érdeklő témában.
A leglényegesebb, talán, hogy a piacvezetők, akik nagyobb mennyiséget adnak el, szükségképpen több selejtet is gyártanak.
3/7 pinkpancser válasza:
Jól mondja a kettes, tényleg ennyi nagy gyártó maradt. Viszont úgy lettek nagyok, hogy felvásárolták a kisebbeket, tehát a seagate vinyód lehet pl samsung is (sokszor a tipusjelölés is maradt). Sokkal biztosabb, ha pontos típust írsz és azt is, mire használnád.
4/7 A kérdező kommentje:
2016. dec. 10. 13:18
5/7 A kérdező kommentje:
Ja hozzáteszem, hogy a 3-4-órás videókat felrakom youtube-re és utána a winyóról törölném.
2016. dec. 10. 13:52
6/7 anonim válasza:
WD-ből ne Purple-t vegyél.
Ha játék, videó vágása, készítése a cél, akkor a WD Black sorozatból válassz.
Ha nem olyan nagy a terhelés, akkor a WD Blue is megteszi.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, WD Blue-t vettem 3TB-set. :)
2016. dec. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!