Lariooon kérdése:
350 ezerből dobtok egy configot?
Figyelt kérdés
intel + nvidia és tanácsok is jöhetnek hogy mit érdemes venni meg mit kell elkerülni.2016. dec. 9. 22:08
31/37 anonim válasza:
OC-hoz nem javaslok 500W-nál alacsonyabb tápot.
32/37 A kérdező kommentje:
akkor a leírtakhoz milyen tápot javasolnál?
2016. dec. 10. 18:56
33/37 anonim válasza:
34/37 anonim válasza:
Én ilyenekre nem adok.
Pár táp:
Corsair RMX/RMi,Be Quiet!Pure Power 9,FSP Aurum Gold,EVGA G2/P2,Super Flower Leadex.
35/37 A kérdező kommentje:
Köszi a tápokat és köszönöm mindenkinek aki segített mostanra kialakult már a dolog. Annyi még, hogy szernintetek megéri magadnak összerakni? Mert pcxen pl 5000 ert csinaljak es bar az elmelet megvan es nem teljes laikuskent kezdenek bele de sose raktam meg sajat kezemmel pct össze.
2016. dec. 11. 14:57
36/37 anonim válasza:
Ilyen drága gépen szerintem ne kísérletezgess. 5 ezer forintot a hülyének is megér hogy összerakják helyetted, es nem azért mert olyan bonyolult dolog lenne, hanem a megspórolt idő es szívás miatt.
37/37 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam, majd becsapódok valakihez megfigyelőnek ha véletlen gépet épít :D
2016. dec. 12. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!