Smart TV összekapcsolás a számítógéppel, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Karácsonyra szeretnék vásárolni magamnak egy gamer pc-t és az volna a kérdésem, hogy az újabb gépeken van lehetőség HDMI kábellel összekapcsolni a TV-t és a gépet? Jelenleg egy régebbi gépem van 10-11 éves és VGA kábellel van összekötve (ilyen tekerős :D, nem nagyon értek hozzá) és nem a legszebb képet nyújtja át nekem (Onion Smart TV 1080p-s full hd) még azt is tudni kell, hogy Windows XP van a gépemen akár ez is mérvadó? Szeretném ha valaki írna egy kielégítő választ ugyanis eléggé félek, hogy majd az új gépen se fog tiszta képet adni. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!2016. dec. 9. 09:01
1/11 Koplárovics Béci válasza:
Egy igazi "gamer" PC-ben a videokártyán már nem is lesz "VGA" kimenet. A DVI a minimum, de sokszor már az sincs, csak HDMI és Displayport. Egyértelműen HDMI-n kell a tv-re kötni. Az XP nem mérvadó, igazából lényegtelen, az új gépre meg úgyis minimum W7 kell, de inkább W10.
2/11 anonim válasza:
HDMI szebb képfelbontást tud nyújtani, illetve a hangot is képest közvetíteni. Windows XP az semmilyen modernebb gamenek nem fog megfelelni. Windows 7, eldurvultabb esetekben 10 (hozzátennék én is azt használok és meg vagyok vele elégedve) kelleni fog a stabil működés miatt.
3/11 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam le az OP rendszert. Tehát a mostani RÉGI gépemen van Windows XP az új gépen természetesen 64 bites win 7 lesz. Ha ez is segít a tájékozódásban egy GTX 1050 Ti lesz benne. Nos akkor az új gépen akkor lesz lehetőség arra, hogy HDMI kábelt használjak a géphez?
2016. dec. 9. 09:20
4/11 A kérdező kommentje:
64 bites Win 7, vagy 64 bites Win 10 de a 10 fele hajlok.
2016. dec. 9. 09:20
5/11 anonim válasza:
1050 ti-n van hdmi kimenet és a kép is szép lesz.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a megnyugtató választ és bocsánat a tudatlanságomért csak most csöppentem bele a számítógépes témába mert eddig konzolos voltam. Mindkettőtöknek köszönöm a választ és szép napot nektek. :)
2016. dec. 9. 10:15
7/11 Bandi1214 válasza:
Hdmi kábel.
Meg kérdezhetem hogy milyen pc veszel (alkatrészek nevét)?
8/11 A kérdező kommentje:
Proci: Intel Core i5-6400
Ram: 8GB Avexir 2400MHz DDR4
HDD: 1000GB SATA 7200RPM
Alaplap: MSI H110M PRO-D
Videókártya: nVidia GTX 1050Ti 4GB GDDR5
Gépház: Aerocool V3X
Tápegység: EVGA 500W 80B 100-B1-0500-KR
2016. dec. 9. 13:51
10/11 anonim válasza:
Ha filmet akarsz nézni tv-n,akkor pendrive és onnan nézd a filmet ne a gépről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!