Compker, XFX TS 450W Alternatíva?
Tudnátok nekem mondani XFX TS 450w-hoz hasonló tápot (max 20 ezerig)? Ugyanis sehol se lehet már kapni (legalábbis ahonnan én szeretnék vásárolni, ipon, pcx, vagy compker).
Illetve a kérésemhez kapcsolódik, hogy mi a véleményetek a compker-ről? Megbízhatóak? Ugyanis ott lehet még kapni Seasonic S12 II S12II-430 430W [80+ Bronze]-t amiről tudom, hogy jó is és árban is megfelelne.
Előre is köszönöm a választ.
compker jó bolt
tápnak:
Be quiet pure power 4**w
Enermax triathlor eco 4**w
corsair cx450m/corsair vengeance 400w/corsair cx 430w
Antec Basiq/Antec VP
Ezt a corsair vengeance-t tudnátok nekem linkelni? Árukereső és úgy átalában az összes többi bolt csak a ramot dobja nekem ki. Tápot még nem láttam sosem :D
bQ-ből: Be quiet! 400W BQT L8 Pure Power BN222 ?
Amúgy köszönöm a választ :) ELőször compker-nél kezdtem nézelődni mert olcsó, csak elbizonytalanodtam az Árgépes értékeléseket látván. De akkor lehet, hogy azok csak egyedi esetek.
Igen lehet, hogy az az. Akkor elírtam. :D
mindkettő én vagyok :D
sajnos már ritkaság, mert hamar elfogyott, annyira jó volt.
be quiet tápok jók, jobbak mint az fsp széria hyper, raider, hexa+ stb.
Igen, ennek azért jó az ára is :) Kár érte.
Mindegy akkor marad ez a Be quiet!BN222.
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a választ.
Miért nem vagy megelégedve az árakkal? BQ táp pl itt a legolcsóbb Árukereső szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!