Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » The Crew és Rust játékok...

Viktorinhoo kérdése:

The Crew és Rust játékok alatt FPS dropp?

Figyelt kérdés
Asrock n68c-s u cc lap , AMD Athlon II x4 640 Proci (3,5ghz oc) , 8GB DDR3 Memória , R9 280x vga , FSP Hyper 700w táp. Ebből áll a gépem,aminek szerintem röhögve kéne vinnie legalább a The Crew-et full grafikán 1080p-ben,erre van,hogy leesik 20fps alá,aztán idővel vissza 40+,majd megint 20-, És a Rust-al is ugyanez van, Próbáltam már régebbi drivert is,de semmi. HELP pls !!!

2016. dec. 8. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
A drop egy p.
2016. dec. 8. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
pls
2016. dec. 8. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:

x4 640 nem fogja röhögve vinni se a drew-t, se a rust-ot.

1 AMD nem egyenlő egy intel maggal. Ez egy régi architektúrás, gyenge proci, a régebbi i3 4160 is simán veri, hiába 2 magos.

r9 280x jó vga, az bírná is, de nem ilyen kis gyenge processzorral.

Ha full grafot akarsz, akkor cserélj processzort (meg alaplapot és állj át másik foglalatra)

2016. dec. 8. 14:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Itt inkább a fps droppon van a hangsúly,HD 7770-el ment mindkettő Laggmentesen, Ha leveszem a grafikát a legkisebbre akkor is ugyanezt csinálja,szóval már nem tudom mit csináljak.
2016. dec. 8. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

A drop egy p.

"Ha leveszem a grafikát a legkisebbre akkor is ugyanezt csinálja"

Ezt hívják processzor limitnek. Őskövület, lassú szar processzor. Ennyi a titka.

2016. dec. 8. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
A lag egy g. Ez pedig az interneted sebességétől függ, nem a gépedtől.
2016. dec. 8. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Látom itt senki nem tud szöveget értelmezni,leírtam,hogy HD7770-el nem volt ilyen fps ugrálásom a leg ótvarabb grafikán sem,most pedig még úgy is leesik 20fps alá,és nem net lagg hanem fps aminek semmi köze a nethet.
2016. dec. 8. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:

A lag egy g.

[link]

2016. dec. 8. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért nem volt ugrálásod, mert a kártya is gyengébb volt.

Túl nagy a procinak ez a videokártya, a vga-t visszafogja a jelenlegi processzorod. Régebbi videokártyánál először az telt meg, így nem érezted ezt, most viszont simán pöröghet a 280x, csak lefogja a processzor.

2016. dec. 8. 14:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, Igazad volt, Rust a memóriám eszi meg,8000MB körül csak a játék,szóval sokmindent nem futtathatok mellette. The Crew meg a procit habzsolja nagykanállal,ott játszottam a grafikával kicsit,hogy a proci használat ne legyen több mint 90%. Franc,hogy felmondta a szolgálatot a "melóba járós" autóm,hogy másikat kellett venni,volt már 1500 euróm összespórolva pont a gép cseréjére. Mindíg jókor jön a gebasz.
2016. dec. 9. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!