Integrált videókártya nem működik?
egy teljesen új alaplapról van szó, mindent 2x ellenőriztem és egyszerűen az integrált videókártya semmilyen beállításra nem akar reagálni, beletettem egy régi videókártyát ideiglenesen, amíg megoldódik a probléma.
Tehát a kérdés mi okozhatja hogy az integrált videókártyára rádugom a monitort és nem hozza be a képet, próbáltam már úgy is hogy videókártyát be a slotba bios beállításokba minden lehetséges dolgot átállítottam és az integrált úgy se működik!
Mi lehet a probléma?
alaplapban nincsen integrált vga már jó 15 éve.
Processzorban van IGP, HA olyan. Pl intel Xeon processzor nem tartalmaz igp-t.
2-es vagyok, az első hozzászóló kicsit megtévesztett, szóval milyen lapról és prociról van szó pontosan? Jelen pillanatban a kapható procik között van pár típus, lássuk:
AM3/AM3+ processzorok: nem tartalmaznak igp-t, dedikált videokártya használata elengedhetetlen.
Intel 11xx: van igp, Intel HD
FM2/FM2+/FM1/AM1: van intgerált igp, kivéve az X2-X4 megjelölésű FM2/FM2+ procikat, ezekben le van tiltva.
Professzionális célú Intel procik, sok magos Xeonok például: nincs integrált vga, a magszám növelése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!