Milyen márkájú GTX 1060-t ajánlotok?
Én mindig Asus-t választok szinte mindenből. Igényes márka, a videokártya verzióik is mutatósak és remek hűtésük van és általában csomagolnak mindenfajta alkatrészt és csatlakozókat a kártyákhoz.
Az MSI hűtések kicsik és általában gyengék, a Gigabyte az közép verzió vannak jók és kevésbé jó modelleik. Az EVGA-t nem ismerem.

Asus meg az igényes az alaplapig terjed, esetleg asztali videokártya XD Sajnos már elmúltak azok az idők, hogy az asus adjon a komolyabb minőségre.
EVGA-nál pl nem bukod a garit ha másik hűtésre cseréled (így tehát ha újra pasztázod, akkor se buksz garit), illetve MSI.
Gigabyte-nál ki van spórolva az anyag rendesen, ennél a mostani inno3D kártyák minősége silányabb.
Én MSI-t választanék a halk működés és alacsony hőtermelés miatt, esetleg EVGA-t, bár azt annyira nem szeretik itthon (kérdéses miért, elég jó kártyákat csinál).

Neweggről? Hol laksz? Úgy értem, ha itthonra akarsz vásárolni, akkor felejts el a newegget, mert
1. Nem szállítanak Magyarországra.
2. Vám+Áfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!