Mitől lehet kék halála a gépnek?
Figyelt kérdés
Van egy külső hardverem (Reloop Digital Jockey 2) és mikor csatlakoztatom a gépembe, a gép (Windows Vista) lefagy és kék halált kap... A gépet egy éve vettük, egy nagyon jó konfigurációjú Vista operációs rendszerrel futó gép. Mitől kaphat kékhalált, mikor csatlakoztatom a hardvert?
Köszi
2010. máj. 1. 14:38
1/5 anonim válasza:
Táp, alaplap, Ram, op. rendszer...
Sok a lehetőség
2/5 anonim válasza:
úgy tudom a kékhalált hivják DLL halálnak is, ennél többet nem tudok mondani konkrétum nélkül.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezzetek nyugodtan, hogy mi hogy van, válaszolok, és akkor talán tudtok segíteni :/
köszi
2010. máj. 1. 14:53
4/5 anonim válasza:
lehet hogy a Vista összeveszik a külső hardverrel .. ez előfordul .. főleg a Vistánál
5/5 anonim válasza:
nekem asszem azért volt mert régiek voltak az alkatrészek a gépbe, és kb naponta 2 kékalál volt. szal vissza raktam xpt aminél jó volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!