Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PCX ha kérek oprendszer...

A PCX ha kérek oprendszer telepítést akkor ha van SSD arra rakják?

Figyelt kérdés
Illetve a driver-eket is felpakolják? Akkor is ha nem kértem optikai meghajtót?
2016. dec. 5. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Manapság USB-ről telepítenek.

Driver-t nem fog neked felrakni, mert elindítja a telepítést, felrakja az alapokat, majd újraindítás után, mikor át kell váltani merevlemezre, átrakja és kikapcsolja, nem csinálja végig a teljes telepítést (nyelv, stb mind te állítod be).

Nyilván nem hülyék és SSD-re rakják, de lehet nekik levelet is írni, hogy arra kéred az XY számú megrendelésnél a telepítést.

2016. dec. 5. 16:44
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Tudom, épp azért nem kell optikai meghajtó sem, nert usb/digitális minden. Viszont a drivert azt sok esetben lemezen adják a vga mellé, illetve az alaplaphoz is, tehát ha nincs optikai akkor gondolom netről kell leszedni. Viszont akkor azt nekem kell megcsinálni, pont ezt akartam megspórolni, akkor nem is éri meg azt a 2500Ft-ot a telepítés amit elkérnek. Viszont az OEM verziós win10 is USB-s? Mert ha nem, hogy tudom felrakni amíg nincs másik op rendeszr a gépen? (Bocsi noob vagyok ezen a téren)
2016. dec. 5. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:

az op rendszerrel feltelepül a .net framework is meg egy alap böngésző, amivel netről már le tudod tölteni, így ez nem akadály.

OEM azt jelenti, hogy csak egy telepítő kódot kapsz, tehát se lemez, se pendrive, semmi, csak 1 papír amin rajta van az aktivációs kód. Ha neked otthon nincs letöltve másik gépre és onnan átrakva pendrive-ra az op rendszer, akkor szívtad, mert ők nem fognak neked egy op rendszeres pendrive-ot is küldeni. Nekik ott megvan, ott megoldják, ha neked nem kell a telepítés, akkor megoldod magad, ahogy tudod.

2016. dec. 5. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Értem akkor, jobb ha ők elkezdik a telepítést, de a kódot és a dobozt megkapom? Amúgy az op rendszer nélküli gépeken ha bekapcsolom nincs semmi? Mármint FreeDos-sem?
2016. dec. 5. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne mivel nagy összegben szeretnék gépet összerakni,de nekem fajdalmas a plus 30rugo az oprendszerert ,ha azt nem kérem olyankor mivan?ezt irja már le valaki részletesen !Előre is köszi!
2016. dec. 6. 06:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem kérsz op rendszert, akkor nem kapsz. Ennyi. Megoldod magad, TE beszerzed (akár DVD-n, akár pendrive-on havertól stb) és TE indítod el a telepítési folyamatot.

Ha kérsz telepítést op rendszerrel, akkor megkapod az alapot telepítve + a dobozt a kóddal.

A FreeDOS annyit jelent, hogy azt telepítesz rá amit akarsz. Elindítod, bejön a BIOS majd kéri hogy helyezz be egy telepítő CD-t, mert a BIOS eddig jut el, ennyi van bele programozva.

Egyéb iránt el nem hiszem, hogy nincs legalább egy ismerős, aki le tud szedni egy OP rendszert netről és odaadni neked pendrive-on vagy akár megcsinálni az alap telepítést.

2016. dec. 6. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismerős fogja majd csinálni igen jól írod!Köszi szépen!
2016. dec. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!