Miért nem indul el az asztali PC-m?
Egyik nap ment,most pedig nem indul.
alaplapon a kis led világit ahogy az egér és a billentyűzeten a ledek is felvillannak.
a táp jó teszteltem viszont másik táppal nem indul el ránézésre minden rendben...
alaplap lenne halott? viszont hogy lehet hogy egyik nap még vigan netezek rajta most pedig nem indul...nem romlik el valmi igy hirtelen.. esetleg volt már hasonlo problémátok ?
tipp esetleg ?
"a táp jó teszteltem viszont másik táppal nem indul el ránézésre minden rendben... "
Most akkor egyik táppal jó a másikkal nem?
Minden így romlik el a világban. Egyik nap jó, aztán a következő nap már nem. :)
mit mutat a monitor? semmit?
van valami hangjelzés?
mindkét táp jó!
a szövegből kimaradt,hogy másik táppal sem indult el
bár ez lett volna a megfelelő megfogalmazás
a monitor be van kapcsolva de semmi,ugy értem hogy egy ventilátor sem indul el csak mikor 220at kapja akkor az alaplapon a led világít ,az egér is és a billentyűzeten is felvillan a led,de nem indul el próbáltam a ramokat kicserélni variálni,de semmi bár az nélkül is legalább el kellene indulnia,a kis 3V-os elemet is cseréltem ujra,de semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!